Multi Level Marketing-zajedno mozemo mnogo-together we can do so much

STIFORP-kako sam počeo


Ovaj tekst pišem sa željom da dam drugu dimenziju poslovnoj mogućnosti za koju je već dosta njih čulo. To je STIFORP ( obrnuto od PROFITS ), posao koji je zaludeo mnoge na ovoj planeti.zajedno

STIFORP je kompanija koja je počela sa radom jula 2011-e godine i evo preživela je nekoliko godina na ovom svetskom tržištu. Zašto kažem preživela? Iz prostog razloga, jer da je to kompanija koja vara svoje klijente, ne bi preživela ni dva meseca. To je jedan od razloga zašto verujem da će ova poslovna mogućnost biti dostupna svima još dugo godina.

Hajde da krenem od početka ili zašto sam doneo odluku da se uključim.

Kad sam prvi put bio u prilici da vidim sajt o STIFORP-u, odmah me je zagolicao. Nisam nigde video da se nudi brza zarada i to mi je bilo važno jer nisam od onih koji se „lepe“ na takve poslove. Onda mi je palo na pamet da je možda u pitanju neka prevara i da je ovo ipak piramidalan posao. Pošto sam nekoliko puta pročitao kako sve ovo funkcioniše rešio sam da se BESPLATNO UPIŠEM pa šta bude. Mejlovi su od tog trenutka počeli redovno da mi stižu i u njima sam mogao da pročitam detaljnije šta ova poslovna mogućnost pruža. Ubrzo sam otklonio sumnju da je ovo piramidalan posao jer čim saradnik može da zaradi više od svog sponzora odmah pada u vodu tvrdnja nekih da je ovo piramida i da zaradjuju samo oni na vrhu.

Za korak sam bio bliži odluci da se uključim ali sam onda pomislio da će mi neko zloupotrebiti podatke sa kartice preko koje treba da se registrujem. Tu sam dilemu brzo razrešio jer sam dobio informaciju kako se to jednostavno rešava a to i vi možete da pogledate ako kliknete OVDE.

Sad sam bio na pragu da se zvanično uključim ( iako je to moje dvoumljenje ustvari trajalo 10-tak dana ) i tada mi padne na pamet: A ko mi garantuje da će mi isplatiti zaradu koju osvarim? E, pa vratimo se na početak priče. Da STIFORP ima nameru da prevari svoje članove i da ne ispuni ono što je obećao, a u današnje vreme interneta se informacija za sekundu pronese sa jednog kraja planete na drugi, sigurno ne bi preživeo ni dva meseca. STIFORP ispacuje Vas zaradjeni novac direktno na Vas PayPal nalog a Vi ga prebacite na Vas racun.. Evo kako to izgleda kada posalju mejl da su Vam poslali novac.

stiforp-paypal-1

Ovo je moja priča kako sam započeo, a ti?

Komentari na: "STIFORP-kako sam počeo" (1)

  1. […] njih čulo. To je STIFORP ( obrnuto od PROFITS ), posao koji je zaludeo mnoge na ovoj planeti. STIFORP-kako sam počeo […]

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: